jenter

Vi starter opp med vår medlemsaktivitet - Hold formen i sommer 30. mai!

Tren 24 ganger innen 22. august, og vær med i trekningen av fine premier.

For å delta må du ta kontakt med resepsjonen og/eller registrere deg direkte på registreringsplakaten som henges opp på senteret. Alle kan delta. 

Kryss av for hver treningsøkt. Du får også belønningspoeng av all aktivitet. Hold gjerne oversikt over dine poeng ved å føre dem opp på deltaker. Har du flere treninger en 24 ganger, kan du videreføre sum av dine poeng på ny linje og fortsette registreringen.

Belønningspoeng

Egentrening og/eller oppmøte på Spenst gir 10 poeng. Du får ekstra 15 poeng per booket gruppetime. Strava-aktivitet ved trening utenfor senteret gir 5 poeng pr. aktivitet med tak på 10 poeng pr. dag. Du kan se dine elektroniske poeng ved å logge inn på "Min Side". Hvis du mener at du ikke fikk registrert dine poeng elektronisk kan du sende en mail til belønning@spenst.no. Noter dato, aktivitet og det du mener ikke ble registrert, så kontakter support deg. :-)

Eksempel på registrering av belønningspoeng på registreringsplakaten

Ola Nordmann trener på Spenst mandag. Han løper litt/trener styrke og er med på en gruppetime. Han får 10 poeng for egentrening og 15 poeng for gruppetrening. Totalt 25 poeng. Tirsdag går han en tur. med hunden og bruker Strava. I tillegg til å booke og delta på en gruppetime. Totalt får han da 5 poeng for Strava registreringen av tur med hunden, 10 poeng for oppmøte på Spenst og 15 poeng for gruppetime. Totalt 30 poeng.

registrering

Motivasjon

Hele gleden av å bli med på denne aktiviteten er først og fremst å motivere seg selv og holde treningen vedlike over ferien. Ofte ligger det en ekstra motivasjon og forpliktelse i å vise og registrere treningen og sine belønningspoeng for andre. Da er målet litt mer synlig og ønske om å gjennomføre litt sterkere.

Bruker du Strava (frivillig) så kan Strava appen være en fin motiverende faktor for å registrere din aktivitet når du trener utenfor senteret. Ved å koble til Belønningsprogrammet til Spenst vil du få poeng direkte i vårt belønningsprogram. Se hvordan koble strava på Min side under belønningsprogram. Du kan sende mail til support belønning@spenst.no om du trenger hjelp til å komme i gang med Strava appen.

Helsegevinst

Nylig ga Helsedirektoratet ut nye reviderte nasjonale faglige råd om fysisk aktivitet og tid i ro. Hovedfokus er å holde seg i aktivitet og redusere stillesitting. Rådene er at vi alle bør være regelmessig fysisk aktive. I tillegg anbefales det både hvor mye vi bør være aktive og at vi bør kombinere aktiviteten med kondisjon og styrke. Vi vet at trening er bra for helsen, men vi vet også at det gir mer energi og motiverende når man trener sammen med andre. Vi håper derfor at du tar tak i vårt lille initiativ og registrerer seg på hold i gang i sommer, slik at vi sammen kan motivere hverandre til å holde en regelmessig trening også når ferien setter inn og dagene blir lyse og varme. :-) Vi håper å se ditt navn på listen over deltakere i sommer :-)

Premier

Vinner(e) blir kontaktet etter 22. august. Informasjon offentliggjøres på FB og vår nettside.

Vi har ikke lagt inn premiene ennå, de vil bli lagt inn fortløpende og annonseres underveis i konkurransen! :-)

Kontakt oss

Har du spørsmål til oss. vedr. "Hold formen i sommer" aktiviteten kan du ta kontakt med resepsjonen eller sende oss en. melding ved bruk av kontaktskjema nedenfor. Vi besvarer alle meldinger fortløpende.

Ofte stilte spørsmål