Timebeskrivelser

Velg en timeplan:

ikon sal

» Gå til timeplaner og online booking


ikon sykkel

» Gå til timeplaner og online bookingSal: Nivåer og farger:

Gule timer:
Disse timene passer for alle. Nivået blir lagt opp til deg som er ny, men du som er mer erfarnen får utfordringer på veien.
Blå timer:

Intensitet og treningseffekt er stikkordene. Blå timer i sal har høy intensitet og du blir utforderet på trinn og koordinasjon.

Grønne timer:

Effektiv kondisjonstrening med trinn og kombinasjoner, gjerne inspirert av dans. Passer for deg som liker danseinspirert trening.

Oransje timer:

SeniorSykkel: Nivåer og farger:

Gule timer:
Disse timene passer for alle. Nivået blir lagt opp til deg som er ny, men du som er mer erfarnen får utfordringer på veien.
Blå timer:

Intensitet og treningseffekt er stikkordene. 

Røde timer:

Enkel og hard kondisjontrening. Høy til svært høy intensitet. 

Oransje timer:

SeniorSal: Timebeskrivelser

Gule timer:

Styrke 30/Sirkel 30*: En utfordring som passer like godt for alle. Her er fokus styrke og stabilitet, men hva slag øvelser som velges for å oppnå dette målet vil variere. Vi er opptatt av teknikk når vi trener styrke; her er en gyllen mulighet til å trene styrke i trygge omgivelser. OBS! Møt oppvarmet.

Skillmill/Omnia 30*: Styrketrening er sunt for kroppen! Du får trent styrke og kondisjon i en skjønn forening. Intervallene er korte og timen har en svett-i-panna-garanti! Våre skillmill's kan brukes til både styrke og kondisjon, og Omnia-sirkel har uendelig med muligheter. Felles for alle er at vi jobber med øvelser som varierer etter sirkeltreningsprinsippet- mens du får en kyndig veiledning og ikke minst, motivasjon fra våre erfarne instruktører. Nybegynner eller rutinert; her er det mulig for alle å utfordre seg selv. OBS! Møt oppvarmet.

Step&Sterk 55: Denne timen er todelt; Du får kondisjonstrening og styrketrening i en samlet pakke - men likevel tid nok til å bli kjent med stepkassa og de artige trinnkombinasjonene du får servert. Målet er at du skal jobbe med kondisjonen din og samtidig få utfordret koordinasjonen din noe. Timen avsluttes med styrketrening for hele kroppen. 

Puls 45: Kondisjonstrening med enkel trinn. Fokus eer å få opp pilsen. Denne timen kjenner du kanskje også under navnet aerobic. Du velger selv om du vil hoppe eller la det vær. Timen lar seg fint kombinere med timer som styrke 30, sirkel 30 og annen styrketrening.

Blå timer:

Step/Styrke55: Tøff intervall time med kondisjonstrening på step, kombinert med styrkeøvelser rettet mot store muskelgrupper. Timen inneholder enkle trinnkombinasjoner og skal gi kondisjonsmessig utbytte og økt styrke.

Puls/Styrke 55: Her trener vi kondisjon og styrke om hverandre i intervaller på gulvet. Det kan være noe hopp, men du får alternativer hvis du ikke ønsker å hoppe.

Aero-step 55: Her blir det en god mix for å få pulsen opp, sang for sang. Intruktøren bruker musikken som verktøy gjennom hele timen. Det blir fengende rytme og ernergisk musikk. Gjør deg klar for masse energi og treningsglede. Passer for alle som liker aerobic/puls, step og zumba. BLÅ + ett snev av grønn time.

EMOM 45: Every minute on the minute. Sirkeltrening der du jobber et minutt på hver øvelse. Når du er ferdig med et antall repitasjoner har du pause til neste minutt strarter. Gøy og slitsomt!

Oransje timer :

Sirkel Senior 30: Denne timen er hovedsaklig for deg over 60. Fokus på funksjonelle styrkeøvelser og bevegelighet. Alle tilpasser til sitt eget nivå.

Sal Senior 45: En fin time med en god kobinasjon av styrke, balanse, kondisjon og bevegelighet for deg over 60.

Hvite timer:

Pilates 55: Vi har fokus på styrke, hovedsakelig kjernemusklatur men resten av kroppen får også jobbet. Stabilitet og bevegelighet står også i fokus sammen med holdningstrening. Trenes med rolige og kontrollerte dynamiske bevegelser som styres av din pulsrytme.

AshtangaYoga 55: Ashtanga er en dynamisk yogaform og beskrives ofte som en av de mest fysisk krevende yogaformene. Typisk for ashtangayoga er at man utfører et visst antall posisjoner i en gitt orden hvor pust og bevegelse synkroniseres i en flyt.

Grå timer:

SOMA MOVE® 55: Bli med på en annerledes treningsform. I Soma Move jobber du med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. Timen består av en uavbrutt serie med bevegelsesmønster som utfordrer både kondisjon, koordinasjon, bevegelighet, balanse, spenst, stabilitet og styrke - alt i en helhetlig treningsform. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen!

Grønne timer:

Lets Dance 55: Her prøver vi ut ulike dansefomer som bl.a jazzdans og latino. Fokus er rytme og danseglede! Vi utfordrer koordinasjonen med lengre trinnkombinasjoner.Sykkel: Timebeskrivelser

Gule timer:

Sykkel PULS - Passer for alle, men er spesielt rettet mot de som trener med pulsklokke. Instruktøren veileder deg underveis, forklarer de ulike treningssonene, og hjelper deg å trene riktig.

Sykkel LANGKJØRING - Sykkeltime med 2-3 lengre arbeidsperioder. Du trenger ikke ha erfaring fra sykkelsetet for å få utbytte og mestring på denne timen.

Sykkel HITS – timen for deg som synes det er gøy å sykle, uten en satt løypeprofil. Instruktøren gir deg fengende musikk

Oransje timer:

Sykkel SENIOR - Spesialtilpasser sykkeltime for godt voksene.

Blå timer:

Sykkel PULS - Denne timen er spesielt rettet mot de som trener med pulsklokke. Instruktøren veileder deg underveis, forklarer de ulike treningssonene, og hjelper deg å trene riktig.

Sykkel INTERVALL - Kondisjonstrening med systematiske arbeids- og hvileperioder. Sykkel Intervall gir rask og god effekt. Ved intervalltrening øker man hjertets slagvolum (mengde blod hjertet pumper ut per slag). Dette fører til økt minuttvolum (mengde blod pumpet ut per minutt), som igjen fører til mer oksygen i muskulaturen. Timen passer best for deg som har trent litt før, men instruktøren gir deg alltid valgmuligheter underveis i timen. Godt for deg og hjertet ditt!

Røde timer:

Sykkel HIIT - Effektiv og høyintensiv intervalltime med sykkelen som verktøy.


 
Stikk innom, vi hjelper deg i gang!

Spenst Notodden
Semsveien 40 A
3636 Notodden
Tlf. 35025010
E-post notodden@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern