Om oss

Om oss


Vi er et aktivt treningssenter med ansatte som stortrives i selskap med våre medlemmer.

Som medlem hos oss vil du få tilgang på utallige treningsmuligheter. Du kan delta på gruppetreningsaktiviteter i sal og på sykkel, og du kan trene i apparatsalen hvor vi har et stort utvalg av styrke- og kondisjonsutstyr. Variasjon er nøkkelen til å få fullt utbytte av ditt medlemskap.

Rabattordninger
Vi tilbyr rabatterte priser til studenter, skoleelver og pensjonister. Vi kan også tilby firmaavteler. Ta kontakt i resepsjon for mer informasjon.

Gruppetimer
Vi har mer en 40 gruppetimer hver uke som du kan delta på. Noen eksempler er Zumba, Sykkel, Pilates, Tabata, Step og HøyPuls. De fleste timene passer for alle, mens noen timer er for deg som har trent en stund, liker koregrafi eller ønsker å gi litt mer på timen.

Personlig Trener
Ønsker du ekstra hjelp til å oppnå resultatene du ønsker? Da kan våre Personlige Trenere Stine Traen Hefre og Unni Osmundsen hjelpe deg!

Barnepass
Du kan trygt levere barna dine på MiniSpenst mens du trener. Her kan de leke, tegne, se film, perle og mye mer!

Shop
I shop-en vår får du alt fra energibarer til proteintilskudd. Våre leverandører er SportsNutrition og Nutramino.

Spenstkortet - medlemsfordeler

Fysioterapeut, Osteopat og Naprapat
I våre lokaler har vi også Fysioterapeut, Osteopat og Naprapat. De kan hjelpe deg med det meste og som medlem hos oss får du ekstra gode gode priser på behandling. Kontakt oss for mer informasjon om behandlingsformene.


Velkommen!


Spenst Notodden
Semsveien 40 A
3636 Notodden
Tlf. 35025010
E-post notodden@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern